100% VEILIGHEID – 100% SPEELGARANTIE

Veiliger dan thuis

Veiligheidsgarantie

DAG MAMA is een absoluut veilige theaterbeleving. Ze wordt gerealiseerd in..

De áller-veiligste locatie

Zorgvuldig en in samenspraak met de veiligheidsregio geselecteerd. Een zaal die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Eentje die een afstand van méér dan 2 meter garandeert, die aerosolen via meerdere krachtige afzuigsystemen optimaal afzuigt en frisse lucht van buiten aanvoert, en ga zo maar door. ..

De áller-veiligste setting

Onderzoek toont aan dat er sinds de opheffing van de eerste lockdown géén besmettingen zijn opgetreden in theaters. Klik hier voor een overzicht van de besmettingen per setting.

Vanaf mei dit jaar spelen we deze show doorlopend. Iedere gast is geregistreerd. Zodoende hebben we met zekerheid kunnen vaststellen dat er geen besmettingen zijn opgetreden  in onze zaal.

"Perfect geregeld"

zorgeloos genieten

Aan alles gedacht

Mede door de ruime parkeergelegendheid, de ruime entree en de grote oppervlakte van de theaterzaal verblijft u (al dan niet met z’n tweeën) van begin tot eind in uw eigen safe-zone, op méér dan 2 meter van andere bezoekers!

Twee krachtige afzuigsystemen zorgen voor de directe afzuiging van aerosolen en voor de invoer van verse lucht van buiten.

Gedurende de show wordt de luchtkwaliteit voortdurend gemeten met diverse saturatiemeters, waardoor u verzekerd bent van voortdurende aanvoer van zeer schone gezuiverde lucht.

veelgestelde vragen

Stel ze gerust!

Hoe gaan jullie om met ‘aerosolen’

Meerdere krachtige ventilatiesystemen zorgen voor de directe afzuiging van aerosolen en de invoer van verse lucht van buiten. Er wordt geen gebruik gemaakt van recirculatietechnieken zoals airco.

 

Daarnaast wordt de luchtkwaliteit doorlopend gemeten, zodat u verzekerd bent van zeer schone gezuiverde lucht

Fijn dat het veilig is! Hoe is de beleving?

Geen van de maatregelen doet inbreuk op de beleving. Integendeel, de veiligheid maakt dat u onbezorgd kunt opgaan in deze prachtige show. We kunnen niet wachten om voor u te spelen!