Veiliger dan thuis

Veiligheidsgarantie

DAG MAMA is een absoluut veilige theaterbeleving. Ze wordt gerealiseerd in..

De áller-veiligste locatie

Zorgvuldig en in samenspraak met de veiligheidsregio geselecteerd. Een zaal die aan de hoogste veiligheidseisen voldoet. Eentje die u direct vanaf buiten betreedt, die een afstand van méér dan 1,5 meter garandeert, die u in de pauze op úw plaats bedient, die aerosolen optimaal afzuigt en frisse (en verwarmde) lucht aanvoert, en ga zo maar door. ..

De áller-veiligste setting

Onderzoek toont aan dat er sinds de opheffing van de eerste lockdown géén besmettingen zijn opgetreden in theaters. Klik hier voor een overzicht van de besmettingen per setting.

"Perfect geregeld"

zorgeloos genieten

Aan alles gedacht

Mede door de ruime parkeergelegendheid, de ruime entree, de directe toegankelijkheid vanaf buiten- en de oppervlakte van de theaterzaal verblijft u (al dan niet met z’n tweeën) van begin tot eind in uw eigen safe-zone, op méér dan 1,5 meter van andere bezoekers. 

Een krachtig ventilatiesysteem zorgt voor de directe afzuiging van aerosolen en voor de invoer van verse en verwarmde lucht van buitenaf.

Enkele maatregelen op een rij

♥ De zaal is vanaf buiten direct toegankelijk. U passeert dus geen andere ruimtes zoals foyers of horeca-gedeelten. 

♥  De stoelen bevinden zich (als ‘enkels en duo’s’) op méér dan 1.5 meter van elkaar.

♥  Zoals in het vliegtuig komen de drankjes met een trolleykar naar u toegereden, door een medewerker met ‘FFP2’ mondkap. 

♥  We bieden kosteloos ‘FFP1’ mondkapjes aan. Deze zijn op veiligheid getest en zeer comfortabel. 

veelgestelde vragen

Stel ze gerust!

Is het toilet veilig te bezoeken? 

Het toilet is heel veilig te bezoeken! We beschikken over meerdere toiletgroepen en ons personeel desinfecteert het toilet grondig na iedere toiletgang.

Hoe gaan jullie om met ‘aerosolen’

Een speciaal ventilatiesysteem zorgt voor de directe afzuiging van aerosolen en de invoer van verse (en verwarmde) lucht van buiten. Er wordt geen gebruik gemaakt van recirculatietechnieken zoals airco.

Fijn dat het veilig is! Hoe is de beleving?

Geen van de maatregelen doet inbreuk op de beleving. Integendeel, de veiligheid maakt dat u onbezorgd kunt opgaan in deze prachtige show. We kunnen niet wachten om voor u te spelen!