fbpx
 

Tips omgaan met dementie

tips omgaan met dementie

Tips omgaan met dementie

tips omgaan met dementieDementie is een ongrijpbaar proces. Veelal kunnen er gedragsproblemen optreden op een bepaald moment in het proces als onrust bij dementie, seksueel ontremd gedag of andere gedragsproblemen. Ook stemmingsstoornissen treden regelmatig op de voorgrond.
Veelal is de oorzaak ook te vinden in een ongunstige benadering. Het is de reden dat ouderenpsychologen Sarah Blom en dr. David Blom een indrukwekkende muziektheatershow hebben ontwikkeld, DAG MAMA, waarin ze de belangrijkste én beste tips over omgaan met dementie aanreiken om stress te verminderen, het levensgeluk te verhogen en probleemgedrag verminderen. De show is inmiddels door 300.000  mensen bezocht. De tips over omgaan met dementie zijn vernieuwend, indrukwekkend en zeer toepasbaar.

 

tips omgaan met dementie

 

Tips omgaan met dementie

Tips over omgaan met dementie haal je veelal niet uit boeken. De kracht van muziektheatershow DAG MAMA is dat ze tientallen tips over omgaan met dementie vervat in indrukwekkend muziektheater. De beste tips worden worden verpakt in levensechte scenes en prachtige muziek. U kruipt in de huid van de mens met dementie en beleeft als nooit tevoren wat dementie met hem of haar doet. In een opeenvolgende lezing en workshop krijgt u de beste tips aangereikt om volledig bij de belevingswereld van de mens met dementie aan te sluiten. En dit is cruciaal. Wanneer u deze wereld begrijpt, wordt gedrag logisch en hanteerbaar. De effecten zullen u versteld doen staan. Met de tips kunt u nog zulke mooie contactmomenten creëren in het leven van de mens met dementie. Door de tips hoeft het contact met uw naaste met dementie of cliënt niet vroegtijdig verloren te gaan. En dit is zo waardevol. U merkt direct de volgende dag het verschil. Dit is de missie van ouderenpsychologen Sarah en David Blom. De wereld van dementie begrijpelijk en hanteerbaar te maken. Dementie hoeft niet het einde te zijn. Er is nog zoveel mogelijk.

 

Kom naar DAG MAMA. www.oudwordenmetzorg.nl voor meer info!

Geen reactie's

Geef een reactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.