Onze missie

Visie & Missie

Leren door beleven. Het zegt zoveel meer dan 1000 woorden. Samen. Het béste. Geven.

 

Als team van wetenschappers, psychologen, theatermakers én voormalig mantelzorgers bundelen we onze theatrale kracht aan de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk. En dit is nodig.

 

Onze programma’s brengen de wereld op indrukwekkende wijze naar voren, aan de hand van levensechte scenes, prachtige muziek, theaterlezingen en -trainingen.

 

Het leidt tot een explosie aan erkenning en herkenning. Want pas wanneer je voelt én ziet wat er speelt, ontstaan de wil en de verander-energie om het roer volledig om te gooien. Het publiek wordt hierbij aan de hand genomen.

 

Bij ons gaat het om sfeer, inspiratie, kennis en begrip, op een manier die binnenkomt en beklijft.

Over Ons

Wij bieden deskundigheidsbevordering aan professionals en naasten. Onze muziektheaterprogramma’s zijn indrukwekkend, leerzaam en raken het hart én hoofd van het publiek. De belangrijkste en mooiste inzichten uit wetenschap en praktijk worden gekoppeld aan de grote kracht van muziek en theater. Hiermee creëren wij belevingen die je gewoonweg niet meer loslaten en waaruit je kunt blijven putten. Een leven lang.

david-1

David

onderzoeker, trauma-expert, acteur

Hij studeerde klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht en studeerde cum laude af. Hij was werkzaam in traumakliniek het Sinai Centrum te Amersfoort en deed tussen 2009 en 2014 onderzoek naar gedachten, ervaringen en gevoelens van mensen die te maken krijgen met ingrijpende negatieve levenservaringen zoals een chronische ziekte. Hij verdedigde zijn proefschrift ‘for bitter or worse’ aan de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht en werd in mei 2014 gepromoveerd
tot doctor.

sarah-1

Sarah

ouderenpsycholoog, acteur

Ze begon haar loopbaancarrière in de ambulante sector ouderen (RIAGG Vlaardingen) en psychiatrie (PRO PERSONA, Wolfheze). Hier behandelde ze mensen met uiteenlopende problematiek als stemmingsstoornissen, cognitieve problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, somatoforme stoornissen etc. Ze maakte de overstap naar de somatiek en psychogeriatrie. Tegenwoordig voert ze ook opdrachten uit voor het CCE, het expertisecentrum voor mensen met ernstige gedragsproblemen en emotionele stoornissen. Haar aanpak is concreet, creatief en doortastend. Haar humor en ‘menselijkheid’ maakt dat groei en verandering optimaal tot stand komt.

Lydia-1

Lydia

artistiek directeur, acteur

Met haar gevoelige en subtiele spel geeft ze haar publiek een indringende inkijk in de belevingswereld van de mens met dementie.

misha-1

Misha

kinderpsycholoog, sing- en songwriter

Hij componeert de ontroerende en indringende muziek van ‘Dag Mama’ en schrijft de rake songteksten. Teksten die de binnenwereld van de verschillende partijen in de zorg vertolken.

RESERVEER UW TICKETS

Tickets voor onze show ‘Dag Mama‘ kunnen gemakkelijk online gereserveerd worden. De voorstellingen worden voornamelijk gegeven in ons eigen Theater de Heuf in Buren. Show uitverkocht? We voegen regelmatig nieuwe data toe.

BOEK ONS OP UW LOCATIE

U kunt onze show ‘Dag Mama’ ook boeken op uw eigen locatie. Het gehele programma duurt 3 uur en is breed toepasbaar: als symposium, congres, teambuildingsprogramma of familieavond.

Geïnteresseerd?