” LIEFDE IS NIET GENOEG ALS HET OM DEMENTIE GAAT ”

Sarah Blom is dankbaar voor dit mooie artikel in het Nederlands Dagblad. Dank in het bijzonder aan Aaldert van Soest voor de tijd die hij hierin heeft gestoken als journalist! Altijd fijn wanneer een journalist zelf gefascineerd is en met liefde erover schrijft.  Een mooi document.

https://www.nd.nl/nieuws/leven/liefde-is-niet-genoeg-als-het-om-dementie-gaat.3208542.lynkx?fbclid=IwAR3sz_zY3NJPpj2ZoaPcEf0lcUu_C_C1bTbWoOrHeCxdOnMScSPgYzvRxP4

Sarah Blom ontvangt prachtige recensies

Sarah Blom ontvangt telkens prachtige recensies van tv programma, radioprogramma en magazines. We zijn er blij mee.
De omgang met de mens met dementie verbeteren is wat ons al jaren drijft. Vandaar de indrukwekkende muziektheatershow ‘Dag Mama’, wat telkens weer zulke mooie reacties mag ontvangen. Ook hebben de makers van Dag Mama sinds kort een nieuwe show op de planken ‘Dichterbij’, over de liefde.

Het schrijven van het boek heeft een aantal maanden in beslag genomen. In opdracht van de Arbeiderspers schreef ze dit document om anderen te raken met de mooie, grappige en ontroerende verhalen die leven in de wereld van dementie. Deze mensen lieten Sarah echt zien wat dementie is en hoe je er nog zo goed mee kunt omgaan. Want er is nog zoveel mogelijk.

Sarah Blom is schrijver, theatermaker en als ouderenpsycholoog werkzaam in verpleeghuizen door heel Nederland. Ze wordt ingeschakeld bij complexe gedragingen. Gedragingen waar het behandelteam vaak vastloopt weet Sarah met haar humor, scherpzinnigheid en creatieve kijk het team weer in zijn kracht te zetten.