Dementietheater DAG MAMA

dementietheater

Dementietheater speelt al vier jaar voor uitverkochte zalen. Ze heeft meer dan 300.000 mensen mogen helpen in de omgang met dementie. Het is de missie van ouderenpsychologen en theatermakers dr. David Blom en drs. Sarah Blom om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Zodat contact niet vroegtijdig verloren gaat. Want je kunt als zorgverlener en mantelzorger mooie contactmomenten creëren, van begin tot eind, hoeft dementie echt niet het einde te zijn. Er is nog zoveel mogelijk!

Door middel van prachtig muziek en levensechte scenes beleeft u als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet. In de opeenvolgende lezing en workshop van dementietheater krijgt u de mooiste en belangrijkste technieken aangereikt om volledig aan te sluiten bij de belevingswereld van de mens met dementie. Deze is indrukwekkend. En biedt zoveel aanknopingspunten om bij aan te sluiten. Als we maar weten hoe.

 

Dementietheater

De ouderenpsychologen hebben met de dementie theatershow DAG MAMA heel veel toeschouwers mogen helpen in hun proces. De recensies zijn zielrakend indrukwekkend. Zoals van Susan Ashorth die dankzij dementietheater sinds lange tijd weer contact heeft kunnen hebben met haar moeder. Maar ook iemand die stelt bij dementietheater meer te hebben geleerd dan in zijn hele opleiding. Het zijn recensies die we te vaak ontvangen. Het sterkt ons in onze missie.

 

Verkrijg inzichten, handvatten en kennis over het omgaan met dementie

Zulke belangrijke en waardevolle kennis, inzichten en handvatten in de omgang met dementie zou niet moeten blijven hangen bij ouderenpsychologen. Iedereen moet hiervan kunnen profiteren. Er zijn nog zulke mooie momenten te creeen in het leven van de mens met dementie. Zodat ook u als naaste of mantelzorger veel meer geluk ervaart in uw contact met de mens met dementie. Het is prachtig om te zien hoe iemand die al maanden niet meer spreekt ineens kan communiceren met zijn naaste of zorgverlener. Het maakt DAG MAMA ontroerend om te spelen, voor zoveel mensen. Bedankt!