Dementie in Theater – Dag Mama

TICKETS

Een theater mét volledige veiligheids-garantie. Lees het >> hier.

Als (gepromoveerd) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

 

De voorstelling speelt in Theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij de A2/A15 – met hotel). Het toegangskaartje kost 39,95 euro.

HOE BLIJF JE ZORGEN VOOR ANDEREN ZONDER ZELF OP TE BRANDEN?

HOE LAAT JE IEMAND MET DEMENTIE OPBLOEIEN?

VERGEET JE HOOFD, LUISTER NAAR JE HART

DE BESTSELLER BIJ DAG MAMA

omgaan met dementie

DEMENTIE IN THEATER – DAG MAMA

Een theater mét volledige veiligheidsgarantie. Lees het >> hier!

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie. Ervaar wat dementie met uw naaste of cliënt doet en begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

♥ Al meer dan 300.000 bezoekers hebben DAG MAMA beleefd! Klik hier voor hun reacties.

♥ Let op: Deze show is tot september uitverkocht

omgaan met dementie en wegloopgedrag

DE VOORSTELLING

‘Dag mama’ gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan.

 

Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

WONDERMOOI (****) - Happinez
VOOR HET EERST IN LANGE TIJD KON IK ÉCHT CONTACT MET MIJN MOEDER MAKEN - Susan Ashworth, dochter

LEREN DOOR BELEVEN

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met onze selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

 

Wanneer je gedragingen begrijpt, stress kunt verminderen en (optimaal) contact kunt maken, is er nog zoveel mogelijk.

– dr. David Blom

 

Omgaan met dementie is ook omgaan met jezelf. Daarom vergroot ‘Dag Mama’ niet enkel uw begrip voor de mens met dementie, maar ook voor uw eigen reacties in de omgang. Hoe beter je hiermee kunt omgaan,  hoe meer je kunt betekenen, voor de mens met dementie én voor elkaar.

Dag Mama is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals

MUST VOOR NAASTEN EN INSTANTIES. INDRUKWEKKEND (****) - AD
IN ÉÉN AVOND LEERDE IK INEENS MEER DAN IN HEEL MIJN OPLEIDING. JE LEERT ANDERS TE KIJKEN NAAR DEMENTIE - Julian Veenendaal, professional
Theater de Heuf voor Dementie in Theater en Relatiecrisis in Theater

Theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15)

DE MAKERS

‘Dag Mama’ werd bedacht en geschreven door ouderenpsycholoog drs. Sarah Blom en psycholoog en onderzoeker dr. David Blom. Ze combineren de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en ca 95 boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling (met lezing en workshop). Dit maakt ‘Dag Mama’ tot een unieke leervorm die binnenkomt, beklijft en de ‘mindset’ echt verandert. ‘Dag Mama’ laat je niet meer los.

 

Ze werken samen met kinderpsycholoog en singer songwriter drs. Misha Blom en theatermaker-actrice Lydia van den Heuvel. Sarah schreef tevens de bestseller ‘Jij bent toch mijn dochter’, waarin ze naaste en professional meeneemt in de wereld van de mens met dementie en de vele mogelijkheden toont.

HET OVERTROF ELKE VERWACHTING. WAT EEN PRACHTIGE AVOND. EINDELIJK BEGREPEN WAT ZICH AFSPEELT IN HET HOOFD VAN MIJN DEMENTERENDE MOEDER - Mevrouw Mooten, dochter
NOG STEEDS HEVIG ONDER DE INDRUK. MET ENTHOUSIASME ZEGGEN WE NOG REGELMATIG TEGEN ELKAAR …HET WERKT! - Diny Mazier, professional

TICKETS

Een theater mét volledige veiligheids-garantie. Lees het hier.

Als (gepromoveerd) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

 

De voorstelling speelt in Theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij de A2/A15 – met hotel). Het toegangskaartje kost 39,95 euro.

Reactie