JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER

Lieve mensen,

 

Ik denk vaak aan jullie, vrienden in de zorg en toeschouwers van ‘Dag Mama’ – onze muziektheatervoorstelling over dementie.

 

Van velen van jullie ontvang ik geregeld een berichtje. Ik lees ze met ontzettend veel plezier. Ik vind het fijn om te horen hoe het met jou, jouw organisatie, cliënt of naaste gaat!

 

Maar door al deze berichten ben ik nog meer gaan nadenken over de toekomst:

 

Hoe kan ik jullie ook ná de show blijven verrijken met inzichten en tips?
En eigenlijk iederéén deze bijzondere ervaring bieden, mogelijk in een ander ‘jasje’?

 

Het antwoord kwam begin dit jaar op mijn pad: een boek.
Vijf maanden geleden ben ik door uitgeverij de Arbeiderspers benaderd of ik als ouderenpsycholoog een boek wilde schrijven over mijn ervaringen in de ouderenzorg. Natuurlijk!

 

Het resultaat is er: JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER.

 

Dit boek neemt je mee in de meest indrukwekkende, leerzame, grappige en spannende verhalen met mensen die ik heb begeleid. Deze mensen hebben mij zóveel geleerd, niet alleen over dementie, maar ook over het leven. Geen studie, training of cursus kon hier tegenop.

 

Ik voel het als mijn plicht om deze ervaring met je te delen. Zodat deze mensen ook jou kunnen verrijken. Het boek reikt handvatten aan om alles uit het contact met de mens met dementie te kunnen halen. Want echt, er is nog zoveel mogelijk!

 

Het boek kan worden besteld via bol.com en Bruna.nl.

 

Het blijkt dat velen dit al hebben gedaan. Onlangs verscheen JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER op de bestsellerlijst. En zo kan iedereen kennismaken met de mensen voor wie we ons wellicht het makkelijkste afsluiten: de mens met dementie

 

Ik wens jou heel veel leesplezier toe. Of je nu mantelzorger, manager, onderwijzer, geïnteresseerde, bestuurder, casemanager of medewerker bent. Of gewoon geïnteresseerd bent in het leven.

 

Liefs,
Sarah

 

Bestellen kan via één van de volgende links:
https://www.bol.com/nl/p/je-bent-toch-mijn-dochter/9200000095628563/?suggestionType=searchhistory&bltgh=qzhBq1IZ1SQKc2zvHJ1Ogw.1.2.ProductTitle

 

Bruna:

 

https://www.bruna.nl/boeken/je-bent-toch-mijn-dochter-9789029527347