Ervaar wat ons geluk in de liefde in de weg staat en begrijp hoe we het tij kunnen keren. Zodat het leven zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Samen.

De nieuwste muziektheater voorstelling van de makers van theater-hit ‘Dag Mama’ – over het omgaan met liefdesrelaties 

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van Simon en Eva, een muzikant en manager met twee kinderen. Ze lijken tevreden met hun huwelijk, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

Wanneer hun relatiecrisis het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om hun kinderwonden onder ogen te komen en het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten en handvatten om van hun liefde een succes te maken – om weer dichter bij zichzelf en elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over strijd en aanvaarding. Dichterbij gaat over ons allemaal.

Aanbevolen door de moedigen die u voorgingen

‘In één woord: geweldig’
– FRANCIS VAN DON

‘Ik heb ontzettend gelachen, heb gehuild, werd verwonderd, ontroerd, en heb heel wat bijgeleerd. Deze voorstelling plant zaadjes die een mens veranderen. Schitterend acteerwerk, prachtige performance. Deze avond zal me nog lang nablijven. Bedankt!
– LAWRENCE VAN BELDER

‘Het raakte mij diep en zette mij aan het denken. Zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Een avond om nooit te vergeten. Dank jullie wel Sarah Blom en familie
– JOLANDA LENTING

‘De kwetsbaarheid van de spelers is geweldig en zuigt je mee in hun relatie vol ups en downs… momenten van mijn eigen leven flitste voorbij’
– WILHELMIEN KNAPEN

‘Een heftige avond’
– MARGA VAN DAM

‘Het is bijna niet te geloven, ik ben nog dagen aan het nagenieten’
BINIE DIEDEREN

‘Zonder opsmuk, gewoon zoals het kan zijn’
– MELIO WAGTHO

‘Een aanrader voor iedereen, muziek prachtig en pakkend’
-SONJA WIERENGA

‘Het spel was indrukwekkend, goed gespeeld en confronterend’
– JACQUELINE NOORBERGEN

‘Eigenlijk willen we nog een keer gaan en nemen een ander stel mee!
– CLARY EN JAN BAKKER

‘Het heeft ons aan het denken gezet en gespreksstof gegeven voor onze eigen relatie’
– JURGEN EN CAROLA VAN OOSTRUM

Reserveren – ga de strijd óók aan

De voorstelling speelt op 5, 11, 18 en 25 april van 19.30 tot 22.30 in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief parkeren, koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

– Reserveren met IDEAL: Voor 22 maart klik hier, voor 5 april klik hier, voor 11 april klik hier, voor 18 april klik hier en voor 25 april klik hier.
– Wilt u anderen vertellen over DICHTERBIJ? Klik hier om de flyer voor april te downloaden.