dementie theaterIndrukwekkende muziektheatervoorstelling met lezing en workshop

‘Dag Mama’ is een nieuwe muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) in Nederland en België. Ervaar wat dementie met uw naaste of cliënt doet en begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het béste kunt geven, aan de mens met dementie én aan elkaar. Er is nog zoveel mogelijk!

Dag Mama is geschreven en ontwikkeld door ouderenpsychologen, theatermakers én voormalig mantelzorgers dr. David Blom en drs. Sarah Blom.
Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie. Een indrukwekkende ervaring en eye-opener die u niet meer loslaat en waaruit u jarenlang zult putten. Dag Mama is gebaseerd op 10 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek, ongeveer 96 boeken en honderden interviews met de mens met dementie, de mantelzorgers en zorgprofessionals.

Theatrale lezing en workshop reiken de belangrijkste inzichten en handvatten aan

Na deze zielrakende muziektheatervoorstelling van een uur volgt een theatrale lezing met interactieve workshop. Hierin worden de belangrijkste inzichten en handvatten uit hersenkunde en psychologie aangereikt. Zodat u het beste kunt geven aan de mens met dementie. Probleemgedrag vermindert, de stemming verbetert en u zult in staat zijn mooie en bijzondere contactmomenten te creëren in de omgang met de mens met dementie. Zodat contact niet meer vroegtijdig verloren hoeft te gaan.

Een begrip in Nederland

Dag Mama is inmiddels een begrip in Nederland en België, ze heeft inmiddels duizenden mensen geholpen in de omgang met dementie.
Ze is te bezoeken in theater de Heuf (ongeveer 5 keer per maand) en tourt door de Benelux. Wilt u een keer een voorstelling bijwonen? U bent mantelzorger of zorgprofessional en wilt leren omgaan met dementie, vanaf de eerste symptomen en tekenen tot vergevorderd in het ziekteproces. Kom dan naar Dag Mama, het zal u niet meer loslaten.