fbpx

‘Dag Mama’ is een nieuwe muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) in Nederland en België. Ervaar wat dementie met uw naaste of cliënt doet en begrijp hoe u hiermee kunt omgaan. Zodat u het béste kunt geven, aan de mens met dementie én aan elkaar. Er is nog zoveel mogelijk!

RESERVEREN?  voor 8 januari klik hier, voor 16 januari klik hier, voor 29 januari klik hier  en voor 12 februari klik hier

De voorstelling

‘Dag mama’ gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan.

Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.

REGIE Gerard Evers
MUZIEK Misha Blom

Leren door beleven

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met onze selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

Wanneer je gedragingen begrijpt, stress kunt verminderen en (optimaal) contact kunt maken, is er nog zoveel mogelijk – dr. David Blom

Omgaan met dementie is ook omgaan met jezelf. Daarom vergroot ‘Dag Mama’ niet enkel uw begrip voor de mens met dementie, maar ook voor uw eigen reacties in de omgang. Hoe beter je hiermee kunt omgaan,  hoe meer je kunt betekenen, voor de mens met dementie én voor elkaar.

RESERVEREN? voor 8 januari klik hier, voor 16 januari klik hier, voor 29 januari klik hier  en voor 12 februari klik hier

ACCREDITATIE Dag Mama is geaccrediteerd door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals en Landelijke Vereniging POH-GGZ

Reserveren voor november
Ervaar het ook!

De voorstelling vindt plaats op 8, 16 en 29 januari en 12 februari 2020 van 19 tot 22 uur in Theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij de A2/A15 – met hotel). Het toegangskaartje kost 39,95 euro inclusief koffie, thee,  wat lekkers en een drankje. Klik hier om eenvoudig te reserveren.

RESERVEREN?  voor 8 januari klik hier, voor 16 januari klik hier, voor 29 januari klik hier  en voor 12 februari klik hier

ANDEREN VERTELLEN OVER DAG MAMA? Klik hier om de flyer voor december en januari te downloaden

Wondermooi (****)
– Happinez

Must voor naasten en instanties. Indrukwekkend (****)
– AD

Het overtrof elke verwachting. Wat een prachtige avond. Eindelijk begrepen wat zich afspeelt in het hoofd van mijn dementerende moeder.
– Mevrouw Mooten, dochter

Diverse symposia bezocht en workshops gevolgd. Niet eerder zo tot in m’n ziel geraakt. Dit had ik veel eerder willen weten!!
– Ida Samplonius, professional

Een cadeau om samen met mijn mama nog een mooie tijd tegemoet te gaan
– Grace Cemille, dochter

Nog steeds hevig onder de indruk. Met enthousiasme zeggen we nog regelmatig tegen elkaar …het werkt !
– Diny Mazier, professional

In één avond leerde ik ineens meer dan ik in heel mijn opleiding! Je leert anders te kijken naar dementie. Aanrader!
– Julian Veenendaal, professional

Voor het eerst in lange tijd kon ik écht contact met met mijn moeder maken
– Susan Ashworth, dochter

De meest inspirerende voorstelling/lezing/workshop die ik ooit heb gevolgd.
– Barbara Betzold, professional

Meesterlijk
– Adelheid Roosen

Klik  hier voor alle reacties (o.a. van Alzheimer Nederland, Psychologische expertise voor de ouderenzorg en Innovatiekring Dementie).

De makers: Psychologie in Theater

‘Dag Mama’ werd bedacht en geschreven door ouderenpsycholoog drs. Sarah Blom en psycholoog en onderzoeker dr. David Blom. Ze combineren de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en ca 95 boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling (met lezing en workshop). Dit maakt ‘Dag Mama’ tot een unieke leervorm die binnenkomt, beklijft en de ‘mindset’ echt verandert. ‘Dag Mama’ laat je niet meer los.

Ze werken samen met kinderpsycholoog en singer songwriter drs. Misha Blom en theatermaker-actrice Lydia van den Heuvel. Sarah schrijft tevens een populaire blog waarin ze naaste en professional meeneemt in de wereld van de mens met dementie en de vele mogelijkheden toont. Klik hier voor het volledige aanbod van OwZ voor naasten en professionals.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
Facebook
Instagram
LinkedIn